آیا طلاق کار درستی است؟

در چه مواقعی طلاق خوب است؟ زمان طلاق کی فرا میرسد؟

 

آیا زمان طلاق شما نزدیک است؟ آیا اختلافات و درگیری شما با همسرتان به اوج خود رسیده؟ آیا دیگر همسرتان را مانند قبل دوست ندارید؟ آیا فکر می کنید رفتن بهتر از ماندن است؟ یا هنوز برای طلاق دو دل هستید؟ این ها سوالاتی است  که ذهن بسیاری از زوجین را به خود مشغول کرده است.  اگر از آن دسته افراد هستید که فکر می کنید واقعا قدرت ادامه زندگی با همسرتان را ندارید ولی از آن سو به خاطر عواقب طلاق می ترسید بهتر است به مشاوره طلاق مراجعه کنید تا بر حسب شرایط شما و موقعیتی که در آن هستید به شما راهکار دهد.

 

قطعا مشاوره از شما می خواهد بررسی کنید چه زمانی حس کردید که زمان طلاق تان شده یا اصلا از چه زمانی به طلاق فکر کرده اید. مرحله بعدی این است که با خود فکر کنید آیا میتوانید مشکلات همسر خود را ببخشید و به زندگی برگردید؟ تصمیم به طلاقتان درست است یا می شود به زندگی ادامه داد؟ به شما توصیه می کنیم که قبل از هرگونه تصمیمی فکر کنید و عجولانه تصمیم نگیرید. زمان طلاق بستگی به شرایط روحی و قدرت و میزان وابستگی به همسرتان دارد.

 

مناسب ترین زمان طلاق چه زمانی است؟

مناسب ترین زمان طلاق زمانی است که شما حس میکنید به لحاظ جسمی، روحی و فکری و همچنین به لحاظ منطقی ، زمان رفتن رسیده باشد. اما بعضی افراد ممکن است زمان دقیق آن را ندانند و فکر کنند که هنوز امیدی به زندگی دارند. ما آن دسته از افراد را تحسین می کنیم و مطمئن هستیم که هیچ گاه تصمیم عجولانه ای نخواهندگرفت. اما مناسب ترین زمان طلاق زمانی است که همسرتان با این مشکلات درگیر است:

 

اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی

مشکلات شدید اخلاقی (زن بارگی)، خیانت زن

دیوانگی و مشکلات روحی

اختلافات شدید و جنگ و دعوا

مشکلات جنسی مرد

دروغی که منجر به فتنه ای بزرگ شده باشد. مثلا مرد یا زن قبل از ازدواج به دروغ گفته باشند مشکلات جسمی و روحی ندارد.

دخالت بیش از حد خانواده همسرش در شخصی ترین مسائل خانوادگی

سرد شدن روابط عاطفی و زناشویی

مشکلات شدید مالی

چشم چرانی و هیز بودن همسر

عدم درک متقابل در مسائل زندگی

تقاضای جنسی نامتعارف

گرم مزاج بودن و سرد مزاج بودن مرد یا زن ( اختلافات جنسی )

در این صورت قبل از هرگونه تصمیمی به مشاوره خانواده مراجعه کرده و از او کمک بخواهید.

 

چه زمانی باید طلاق گرفت؟

سوال اینجاست که چه زمانی باید طلاق گرفت؟ در گام اول شما احساس میکنید که جسم فیزیکی و روح تان در معرض خطر قرار گرفته. مثلا بعضی اوقات زوجین در زندگی امنیت جانی ندارند و درگیری فیزیکی آن ها بالاست و گاهی کار به ضرب و شتم می رسد. یا به لحاظ روحی، همسرشان دچار بیماری روحی و اختلالات روانی است. قطعا این زندگی به صلاح نیست چون زندگی آن ها مدام تهدید می شود. خصوصا اینکه درآن خانه یک کودک یا نوجوان هم زندگی کند. در این صورت به شما توصیه میکنیم هر چه زودتر این مشکل را حل کنید. اگر فکر می کنید هنوز هم به این رابطه امید هست و امیدوارید که مشکل حل شود با یک مشاوره روانشناسی خبره صحبت کنید تا برحسب شرایط شما و همسرتان راهکارهای کاربردی در اختیارتان قرار دهد. اما اگر دیدید به جایی نرسیدید هر چه زودتر برای طلاق اقدام کنید.

 

اما چه زمانی باید طلاق گرفت:

 

مورد خشونت واقع شده اید

در یک رابطه اشتباه مانده اید و سعی میکنید این رابطه را درست کنید اما هر چه میکنید نمی شود.

همسرتان از شما دوری می کند.

هیچ عشق و علاقه ای میان شما و همسرتان وجود ندارد.

هدف های متفاوتی دارید.

از لحاظ فرهنگی و تحصیلی اختلاف بالایی دارید.

معمولا وابسته شدید به خانواده هستید و نمی توانید میان رابطه زناشویی و رابطه با خانواده فرق قائل شوید.

همسرتان مدام شما را با کسی مقایسه می کند. گاهی به خاطر مشکلات جسمی یا ظاهری تحقیر می شوید و در کل احساس راحتی با شما نمی کند.

طلاق

تصمیم برای طلاق به چه صورت است؟

تصمیم برای طلاق زمانی اتفاق می افتد که  آنقدر تحت فشار هستید که چاره ای جز طلاق نداشته باشید. گاهی در این رابطه تنها شما باید تصمیم بگیرید. شما مدام با خود درگیرید و می گویید باید این رابطه را تمامش کنم؟ من همسرم رو دوست دارم اما اگه بمونم هر روز جهنم می شه. نمی دونم کار درستی می کنم یا نه. اگر در این شرایط هستید سعی کنید با عجله تصمیم نگیرید و احساسات و افکار خود را ارزیابی کنید. اگر بر سر یک موضوع خاص با هم اختلاف دارید اجازه دهید مشاوره ازدواج طلاق برایتان تصمیم بگیرد  که آیا اصلا این تصمیمتان درست است یا شتابزده به این نتیجه رسیدید.

در ابتدا باید این مسئله را بررسی کنید که آیا طلاق آخرین راه شماست یا نه؟ در چه صورت می‌توانید به این نتیجه برسید؟ برای رسیدن به پاسخ موارد زیر را بررسی کنید:

 

_اگر هنوز احساس مثبت و محبتی به همسرتان دارید، دست نگه دارید و بجای جدایی به اصلاح فکر کنید.

 

_اگر همیشه راهتان از هم جدا نبوده و دوره‌های خوبی در زندگی داشتید، هنوز زمان طلاق نیست.

 

_منطقی یا احساسی بودن دلایل طلاق تان را بررسی کنید. تصمیم‌گیری احساسی معمولا نتیجه خوبی نمی‌دهند.

 

_آیا برای جدایی و زندگی بعد از طلاق انگیزه فراوان دارید یا نه؟ اگر بعد از طلاق زندگیتان به بهبود و پیشرفت محسوسی می‌رسد می‌توانید درباره طلاق فکر کنید.

 

_آیا شرایطتان بعد از طلاق نسبت به زندگی بهتر است یا نه؟ اگر مطمئنید بهتر است پس می‌توانید به سمت طلاق بروید.

 

_اگر دو طرف مواضع مشترکی درباره طلاق دارید، به طلاق فکر کنید. طلاق بدون توافق معمولا آسیب آن به دو طرف می‌رسد. طلاق تــوافقی می‌تواند تا حدودی آسیب‌های طلاق را کاهش دهد.

 

اینفوگرافیک چه زمانی طلاق اینفوگرافیک خوب است؟

اینفوگرافیک چه زمانی طلاق اینفوگرافیک خوب است؟

 

مواقعی که باید طلاق گرفت | چه زمانی به طلاق فکر کنیم؟

هرگز نمی‌توانید بنابر تصمیم خودتان و صلاح دید اطرافیان به سمت طلاق بروید. مخصوصا اگر صاحب فرزندی باشید. هیچ طلاق خوب و بدون آسیبی بدون بررسی توسط روانشناس و اطمینان گرفتن از او اتفاق نخواهد افتاد. برخی از مواردی که نشان می‌دهد شما لازم است به جدایی فکر کنید به شرح زیر می‌باشد:

 

1. عدم امید به اصلاح

گاهی مشکلات شما آنقدر اساسی است و یکی از طرفین یا هر دو می‌دانند که نمی‌توانند آن را برطرف کنند. بنابراین در این شرایط زوجین باید تصمیم برای طلاق را جدی تر بررسی کنند. گاهی مشکلات آنقدر بزرگ نیست که قابل حل نباشد اما به مرور زمان به دلیل نا آگاهی زوجین و عدم درخواست کمک از متخصص، مشکلات کوچک تبدیل به غده‌ای بزرگ و غیر قابل حل می‌شود.

 

2. مطمئن شدن از اشتباه بودن انتخاب

زمانی که از انتخاب اشتباهتان مطمئن می‌شوید، به طلاق فکر کنید. اطمینان از اشتباه یعنی زمانی که شما هیچ اشتراکی با همسرتان ندارید و اختلافات در ازدواج شما به حدی است که می‌دانید که هیچ گاه اختلافات از بین نرفته و هیچ اشتراکی به وجود نخواهد آمد.

 

3. خیانت بدون پشیمانی از مواقعی که باید طلاق گرفت

خیانت، مسئله ایست که شاید به خودی خود دلیلی برای طلاق نباشد؛ اما زمانی که همسرتان علاوه بر نیاز جنسی، به دنبال ارضای نیاز عاطفی خود هم بوده باید درباره آن فکر کرد. علاوه بر آن باید فرد خیانتکار عمیقا اشتباه خود را بپذیرد، ارتباط خود با فرد سوم را قطع کرده و اطمینان دهد که هرگز دیگر این اتفاق تکرار نخواهد شد. در غیر این صورت می‌توانید به طلاق فکر کنید. توصیه می‌کنیم به مقاله طلاق به دلیل خیانت مراجعه کنید.

 

4. دور شدن بیش از حد

دور شدن بیش از حد

 

بسیار ناخوشایند است که شما احساس کنید دیگر هیچ احساس و وابستگی به همسر خود ندارید. این مسئله زمانی حاد می‌شود که شما نشانه‌های این دور شدن را در ابتدای مسیر جدی نگیرید و منتظر باشید خودش درست شود. خودش درست نمی‌شود و به مرور زمان کار به جایی می‌رسد که برگشت ممکن نیست. معمولا مواردی که به عنوان پیش بینی کننده های طلاق در زندگی مشترک نمایان می شوند، مستقیما در جدایی و طلاق تاثیرگذارند.

 

5. آزارهای روحی و جسمی

اگر همسرتان به طور دائم با سوء استفاده فیزیکی و روحی اقدام به هـمسر آزاری می کند و برای اصلاح نیز کاری نمی‌کند باید به طلاق فکر کنید. گاهی این رفتار در قالب کتک زدن و درگیری فیزیکی است. اما مشکل اصلی زمانی است که همسرتان به طور دائم با صحبت‌هایش روح و روان شما را بهم می‌ریزد. احترام، عزت نفس، غرور و آرامش شما را با چالش رو به رو کرده‌ است. در این شرایط می‌توان گفت طلاق خوب است و راه نجات شماست.

 

6. عدم تفاهم در فرزند آوری از جمله مواقعی است که باید طلاق گرفت

مسئله دیگر زمانی است که یکی از زوجین بچه می‌خواهد و دیگری نمی‌خواهد. طبیعتا وجود یک فرد دیگر که باب میل یک طرف نیست، آسیب‌های زیادی به فرزند و بعد از آن به جامعه وارد می‌کند. حتی ممکن است این حس عدم تمایل به مرور زمان به احساس تــنفر از فرزند تبدیل شود. فرزندی که محبت یکی از والدینش را نداشته باشد بسیار مستعد آسیب است.

 

7. عدم نتیجه بخشی راه‌کارهای ممکن

اگر مطمئن هستید که تمام راه‌ها برای اصلاح مشکلات و زندگی خود را امتحان کرده اید و دیگر هیچ راهی برای رفتن وجود ندارد، طلاق بهترین راه است. اگر تمام اقدامات شما در خصوص بهبود روابط عاطفی نتیجه بخش نبوده است و همچنان با مسائل زیادی در زمینه مشکلات روابط زناشویی دست به گریبان هستید، شاید طلاق بهترین راه حل باشد. زیرا زندگی در یک تنش دائمی می تواند سلامت روان طرفین را به خطر انداخته و حتی فرزندان نیز در چنین خانواده ای متحمل آسیب های روانی بسیاری خواهند شد.

 

 

مواقعی که باید طلاق گرفت | طلاق در دوران عقد

طلاق در دوران عقد، به دلیل عمیق نشدن رابطه و نبودن فرزند، آسیب کمتری به زوجین وارد می‌کند. برخی از دلایل طلاق در دوران عقد، هزینه‌های زیاد شروع زندگی، نداشتن شناخت کافی از همسر، تفاوت واقعیات زندگی با تصورات شما و به طور کلی پشیمانی بعد از عقد می‌باشد. بنابراین لازم است که در ابتدا و قبل از هرگونه پیوند رسمی، از مشاوره قبل از ازدواج استفاده کنید تا بتوانید تا حد زیادی از جدایی‌ها و مشکلات آینده پیشگیری کنید.

منبع:خبرگزاری آنا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد